Velkommen

Velkommen til En bogorms strikkerier.
På denne blog vil du kunne følge med i mit liv. Det vil sige du får lov til:
At se hvad jeg strikker.
Læse om bøger, som jeg har læst.
Følge med i hvordan Esben vokser.




Garnforbrug




søndag den 28. november 2010

Storken er landet

Storken landede tirsdag d. 23 november kl. 23.56 Den var godt nok længe undervejs. Den (veerne) startede søndag morgen kl. 4
Ude af de mange timer med veer kom lille Esben. Han vejdede 3070 gram ved fødslen og måler 52 cm.
Her er han 8 timer gammel.
Her er et billed af de 2 mænd i mit liv. Min dejlig mand Michael og lille Esben.
Fødsel foregik på Gentofte hospital. Her var alle super søde. På Gentofte tilbyder at man at faren kan overnatte i 2 nætter efter fødslen, hvis man er føstegangsfødende. Hvis alt derefter er helt normalt kommer hele famlien hjem Et tilbud som vi glædelig udnyttede. Desværre lukker fødeafdeling på Genttofte d.1/1-2011. Jeg er rigtig glad for at jeg fik muligheden for at føde på Gentofte.

fredag den 19. november 2010

Sne

Dette syn mødte mig da jeg stod op her til morgen, ok kl. var 8.15 inden jeg stod op. Men til mit forsvar, så var jeg oppe 2 gange i nat.
Det virker mest som slud, det der kommer ned fra himlen nu.
Nu vil jeg sætter mig ind i sofaen og strikke videre på inderborten på "Det hele kongerige". Jeg skal igang med pind 30.

torsdag den 18. november 2010

Der strikkes

Jeg er startet på "Det hele kongerige", som det blandet andet kaldes. Jeg har valgt at strikke inderborten på rundpind og jeg er nået til pind 17 ud af 60.... Tro jeg snart skal finde en længer pindesnor til alle de masker.
Det er blevet til 2 djævlehuer. Så er der lidt hjemmestrikket klar til den lille, når han beslutter sig til at han vil ud. Jeg har jo termin idag.

Til sidst 8 enkelte strømper, som min svigermor skal bruge til hendes strømpenisser. Jeg havde allerede lavet 4, som skal bruges til dem som spejderne skal sælge.

onsdag den 10. november 2010

Engle

Så blev mit eget lille bidrag til spejdernes julebasar endeligt færdig. Der er 10 engle ialt. De er strikket med inspiration her fra.
Jeg har valgt at strikke dem på pind 3½ og ændret lidt på opskriften. Vingerne og mig var ikke helt gode venner, jeg er ikke helt tilfreds med dem - men de bliver ikke lavet om.

tirsdag den 2. november 2010

Der er kommet post

Så er den første Hemlis gave kommet med posten. En sød body og en hage/sjavlesmæk.
Tusind tak - begge dele kommer helte sikkert i brug.

Strik til Zambia

Ja, der bliver strikket her i huset. Det er blevet til en lidt strik til Zambia-boden og her er billederne af det:
Det er blevet til en sjal "Manos Lace", 70% baby alpaca, 25% silk og 5% cashmir. Det vejre kun 38 gram, men er ca. 140x60 cm. Det garn er rent guf og jeg er glad for at jeg har et nøgle mere, for så kan jeg også lavet et sjal til mig selv i det.

Et par helt almendelig 6-tråde varme strømper str. 37/38. Perfekt til gummistøvler her om efteråret.
3 sæt djævlehuer med små ragsokker til. De er alle 3 sæt. str. nyfødt og strikket i Maxime fra Filatura Di Crosa som består af 80% merion og 20% polymid, som gør at de kan maskinvaskes.