Velkommen

Velkommen til En bogorms strikkerier.
På denne blog vil du kunne følge med i mit liv. Det vil sige du får lov til:
At se hvad jeg strikker.
Læse om bøger, som jeg har læst.
Følge med i hvordan Esben vokser.




Garnforbrug




tirsdag den 29. marts 2011

Det hele kongerige

Lørdag morgen blev "Det hele kongerige" færdigt. Efter en tur i vaskemaskinen og en gang udspædning, var det klart til at bliver brugt til Esbens barnedåb søndag. Farven er mest rigtig på det øverste billed.
Der skal nok komme et indlæg omkring barnedåb med en bunke billeder. Skal bare lige have billederne fra de forskelig "fotografer" først.

søndag den 20. marts 2011

Knappepakken

Der er kommet en pakke, ikke kun med knapper men med garn, opskriften på hæklet legetøjsbil og chokolade. Tusind tak Veronica.

søndag den 6. marts 2011

Jeg mangler tid

til alt det strik jeg gerne vil lave. Nu er Markno go green gået i gang med farveladetrøje i str. 2 år, men har været så venlig at oplyse maskeantalet til en i str.9/12 mdr. Så kan jeg nok nå at få et par stykker klar til efteråret.
Jeg er kommet lidt vider med "Det hele kongerige". I går aftes startede jeg med at strikke yderborten. Der er også kun 3 uger til at Esben skal døbes og der skal det være klar.
Må I alle få en dejlig fastelavnssøndag. Esben og jeg har været afsted til 2 fastelavnsarg. i dag. Første fatelavnsgudstjensten i Søborg kirke, hvor mine spejderpiger lavede tryllenumre og bagefter ned til Michaels spejder. Vi kommer da lidt ud i det gode vejr.